Υπηρεσίες Μελέτης

Η Στέγη Ενεργειακές Λύσεις με το εξειδικευμένο επιτελείο των συνεργατών της, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο και άρτιο επίπεδο μελετών για τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά. Δημιουργούμε στοχευόμενες λύσεις-προτάσεις και θέτουμε τις σωστές βάσεις για να χτίσουμε το οικοδόμημα που λέγεται θέρμανση, κλιματισμός, ηλιοθερμία, φυσικό αέριο και φωτοβολταϊκά συστήματα. Ακούμε τον ενδιαφερόμενο, εντοπίζουμε τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης και προχωράμε στην σύσταση της μελέτης. Γιατί μόνο μέσα από συνεργασία μπορούμε να καταφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Υπηρεσίες Συντήρησης

Ένα μεγάλο θέμα, που απασχολεί πολύ κόσμο, είναι το θέμα της συντήρησης. Εμείς στην Στέγη Ενεργειακές Λύσεις το αντιμετωπίζουμε με την σοβαρότητα που του αρμόζει. Παρακολουθούμε με προσοχή την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύσεις. Κύριο μέλημά μας, κάθε δουλειά που παραδίδεται, να λειτουργεί άψογα για πάρα πολύ καιρό. Και ό,τι προκύψει από τη χρήση και την πάροδο του χρόνου, είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε και να το διορθώσουμε.

Υπηρεσίες Εγκατάστασης

Η σωστή εγκατάσταση είναι το τελικό αποτέλεσμα. Αυτή είναι η βασική αρχή στην Στέγη Ενεργειακές Λύσεις. Γι’ αυτό κι εμείς, για να είμαστε σωστοί, διαθέτουμε τεχνικό προσωπικό με κατάρτιση ετών, ειδική άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και κυρίως πείρα. Μόνο το έμπειρο και σωστά εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες της κάθε εγκατάστασης. Έτσι κρατάμε υψηλό το επίπεδο στις υπηρεσίες που παρέχουμε. Έτσι δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους.