Ιστορικό

Η Στέγη Ενεργειακές Λύσεις ιδρύθηκε το 2010 από τους Στέργιο Κωτούλα και Γιώργο Καραΐσκο με έδρα τη Βέροια. Η Στέγη Ενεργειακές Λύσεις δραστηριοποιείται στο χώρο της μελέτης, εφαρμογής και εμπορίας συστημάτων Θέρμανσης, Κλιματισμού, Ηλιοθερμίας και Φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς με καινοτόμες λύσεις και έξυπνες τεχνολογίες με χαμηλό οικολογικό αποτύπωμα δίνουμε λύσεις τόσο στο οικιακό επίπεδο όσο και στο επαγγελματικό. Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας έχουμε οργανώσει μια πλήρη γκάμα προϊόντων με κορυφαίους και αξιόπιστους οίκους καλύπτοντας όλο το εύρος των σημερινών και μελλοντικών αναγκών.

Φιλοσοφία

Η γνώση, η εμπειρία και το φιλικό μας περιβάλλον αποτελούν την καλύτερη πρόσκληση για να απευθυνθείτε σε εμάς ώστε μαζί να βρούμε την βέλτιστη λύση για την δική σας εγκατάσταση. Οι ικανοποιημένοι πελάτες μας αποτελούν την καλύτερη απόδειξη.
Με εμπειρία στο χώρο μελετάμε και προτείνουμε τη καλύτερη δυνατή λύση για εσάς.

Πολιτική Ποιότητας

Η «Στέγη Ενέργεια» δεσμεύεται να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών και της νομοθεσίας για τις παρακάτω δραστηριότητες:

Εμπορία, μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση Συστημάτων Θέρμανσης, Κλιματισμού και Φωτοβολταϊκών.

Η «Στέγη Ενέργεια» δεσμεύεται για διαρκή βελτίωση της αποτελεσματικότητας του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, εφαρμόζοντας διαδικασία για την καθιέρωση και ανασκόπηση των Αντικειμενικών Σκοπών, οι οποίοι σε κάθε περίπτωση είναι:

  • – ανάπτυξη μέσω αύξησης ανθρωπίνων πόρων
  • – παροχή βέλτιστων λύσεων για τις ανάγκες των πελατών
  • – αμεσότητα στο σχεδιασμό και υλοποίηση έργων
  • – ανάπτυξη ευέλικτου και αξιόπιστου δικτύου προμηθειών
  • – μεγιστοποίηση της ικανοποίησης του πελάτη

Η Πολιτική Ποιότητας ανασκοπείται ως προς τη συνεχιζόμενη καταλληλότητά της και επιδιώκεται να είναι κατανοητή σε όλα τα επίπεδα οργάνωσης.