Τρόποι πληρωμής

Οι Τιμές των προϊόντων αναγράφονται με Φ.Π.Α. 24%
Η πληρωμή πρέπει να πραγματοποιηθεί πριν την παράδοση του προϊόντος, με κάποιον από τους παρακάτω τρόπους:

1. Μέσω πληρωμής στο κατάστημα

Για αγορές με τον παραδοσιακό τρόπο, μέσω του φυσικού καταστήματος Στέγη Ενεργειακές Λύσεις στη Βέροια, Λεωφόρος Στρατού 84, μπορείτε να δώσετε το αντίτιμο απευθείας στον πωλητή που θα σας εξυπηρετήσει.

2. Μέσω χρέωσης πιστωτικής κάρτας

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στο κατάστημά μας με το προνόμιο των 6 άτοκων δόσεων για ποσά έως 1.000€ και 12 άτοκων δόσεων για ποσά άνω των 1.000€. Οι κάρτες που υποστηρίζουν δόσεις είναι:

3. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα της παραγγελίας σας σε λογαριασμό του Στέγη Ενεργειακές Λύσεις
EUROBANK : 0026.0446.81.0200282174
EUROBANK IBAN : GR2802604460000810200282174

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΣΤΕΡ. – ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΓΕΩΡ. Ο.Ε

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί στέλνοντας ένα e-mail για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@stegienergy.gr ή τηλεφωνικά στο 2331067019.

Όλες οι τιμές της ιστοσελίδας μας αναφέρονται σε αγορές “τοις μετρητοίς” και υπό αυτόν τον όρο δίνονται σε τιμή προσφοράς. Κατά συνέπεια, είναι διαφορετικές (χαμηλότερες) από τις τιμές καταστήματος. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το stegienergy.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Οι τιμές των προϊόντων αναγράφονται με Φ.Π.Α. 24%.

Τρόποι αποστολής

Για την αποστολή των προϊόντων μας στο χώρο που επιθυμείτε, για μικρά δέματα, χρησιμοποιούμε Courier, για μεγαλύτερα δέματα (π.χ. λέβητας, ηλιακά συστήματα, Αντλίες Θερμότητας, Κλιματιστικά μηχανήματα) χρησιμοποιούμε, είτε δικά μας φορτηγά, είτε συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών. Σε όλες τις περιπτώσεις τα εμπορεύματα μεταφέρονται από έμπειρο προσωπικό και παραδίδονται σε σας σε άριστη κατάσταση.

Το κατάστημά μας θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να εξασφαλίσει την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση.